Ще в лютому 2022 року, коли путін і росія розпочала повномашстабну війну на території суверенної України, юні мешканки нашої країни закохалися у бійця полку "Азов" Ярослава Бригінця.

Тоді відео з юним красенем розлетілося соцмережами і його переглянули мільйони разів. Весною 2022 року прийшла жахлива новина про те, що 21-річний Ярослав із позивним "Махач" загинув, захищаючи Україну від російських оккупантів.

Ярослав "Махач" Бригинець, фото із соцмереж
Ярослав "Махач" Бригинець, фото із соцмереж

Після цього почали з'являтися заяви від побратимів Бригинця про те, що вони не бачили його тіла, а зараз і воїни бійці полку "Азов" переконані, що Махач перебуває в полоні у росіян з квітня 2022 року.

Саме тому вони просять про допомогу, адже Ярослава немає у списках військовополонених, родичів у нього теж немає, тому допомогти йому можемо лише ми, українці, його земляки.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Друзі та побратими Ярослава просять підписати петицію, яка допоможе звернути увагу світової спільноти на проблему Ярослава та якнайшвидше повернути його додому з підлих лап оккпуантів. Адже хлопцеві всього 21 рік, він з честю захищав Україну і гідний жити далі на нашій прекрасній землі.

Кожен із нас може допомогти, підписавши петицію за посиланням.

Нагадаємо, що загинув командир батальйону "Волат" білорус Іван Марчук "Брест".

Раніше ми повідомляли, що п'яні буряти з автоматами пішли до росіян з'ясовувати, чому вони воюють, а ті сидять у тилу.

Також стало відомо, що СБУ затримала зрадника, який зливав позиції ЗСУ, куди потім прилітали Іскандери: обвішаний іконами та леніним.