Українські волонтери змогли купити першу нову бойову бронетехніку італійського виробництва. Окупанти й близько не мають таких.

Йдеться про 11 нових MLS SHIELD, що були зроблені в Італії. Їх відправлять спеціально для військових десантно-штурмових військ, що не може не тішити. Все найкраще для наших захисників.

MLS SHIELD, фото: вільне джерело
MLS SHIELD, фото: вільне джерело

Трохи їх характеристики. Ось, наприклад, MLS SHIELD застосовують шасі своєї розробки, а виробляються вони компанією Mobile Land Systems.

Повна маса даної бронетехніки близько 13 тонн, і на ній встановлені шестиступінчаста автоматична коробка передач, що є істотним плюсом. Ну і звичайно ж, куди без потужного двигуна Cummins.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Місткість MLS SHIELD – 10 осіб, включаючи водія. Глибина подолання водної перешкоди вбрід – 1,5 м. Дах броньованої машини, пристосований для розміщення поворотної турелі.

З кожним днем ​​українські захисники отримують дедалі більше нової техніки та озброєння, що не може не тішити. За такої допомоги зовсім скоро ми виженемо російських окупантів з наших земель.

З 24 лютого до 5 липня загальні втрати особового складу російських військ на території України орієнтовно склали 36 350 осіб (+150 за добу). Про це повідомили у Генеральному штабі ЗСУ.

Нагадаємо, що вагнерівці почали заманювати російських в'язнів на війну в Україні: обіцяють багато грошей, якщо виживуть

Раніше повідомлялося, що помічник нардепа перекваліфікувався на "зрадника батьківщини", оцінив світ в Україні у 4 тисячі

Також, військовий аналітик Том Купер про успіхи ЗСУ на передовий, та ефективний HIMARS