Російська влада усвідомлює, що їх правлінню починає приходити кінець, і вже очікують перших ударів від Збройних сил України.

Справа в тому, що навколо Кримського мосту було розміщено протиракетну оборону. У мережі з'явилися перші кадри того, як виглядає. При цьому встановили її зовсім недавно, і раніше там цього не було.

Кримський міст. Фото: Youtube
Кримський міст. Фото: Youtube

Наприкінці минулого місяця з Новоросійська були відбуксовані баржі з радіолокаційними відбивачами, і вони є хибними мішенями. Вони допомагають обдурити радіолокаційні пристрої самонаведення ракет.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Очевидно, у Кремлі дуже стурбовані долею Кримського мосту, якому залишилося недовго. Розташовані такі відбивачі на відстані від 50 до 100 метрів до самого моста, і автомобілі, що проїжджають, легко їх можуть побачити.

Не можна не наголосити, що Кримський міст є достатньо стратегічною метою для української армії. Радник глави Офісу президента Олексій Арестович неодноразово зазначав, що ЗСУ завдадуть удару по цьому об'єкту в потрібний момент і в правильний час. Це станеться, як тільки з'явиться така можливість, і ми отримаємо необхідну західну зброю.

Кримський міст
Кримський міст

Також раніше у Міністерстві оборони повідомили, що українські розвідники придбали технічну документацію Кримського мосту. Вона має докладну інформацію про рельєфи місцевості, на яких побудовано міст, дорожнє покриття, опори мосту, протизсувні конструкції та інші важливі відомості. Це стане нам у нагоді, коли наважимося зруйнувати його раз і назавжди.

Нагадаємо, що балерина Національної опери України взяла до рук зброю після загибелі чоловіка на війні

Раніше повідомлялося, що військовий аналітик Том Купер про успіхи ЗСУ на передовий та ефективний HIMARS

Також, російський окупант благає матір витягнути його з війни в Україні, більше не витримає зіткнень із ЗСУ