Олексій Дурнєв кардинально піднімав настрої українців своїми випусками шоу "Дурнєв дивиться сторіз ZOMБІ". Це відгалуження від іншого його проєкту "Дурнев смотрит сториз".

У крайньому випуску гостем Дурнєва став радник голови ОП Єрмака Олексій Арестович. Якогось моменту чоловіки дійшли до "передбачень" Олени Лоран. Це українська блогерка з Мелітополя Олена Дрюцька, яка поїхала до росії. Мадам позиціонує себе, як знавця чорної та білої магії і навіть погрожувала своїми "здібностями" слідчому Нацполіції, яка вела справу проти чоловіка блогерки, звинуваченого в хуліганстві, відправляючи численні текстові та голосові повідомлення, а також загрози життю.

Шер-Марина, Ігор Посипайко, Олена Лоран, фото СТБ
Шер-Марина, Ігор Посипайко, Олена Лоран, фото СТБ

Зараз Дрюцька постить фейкові новини про Україну та ЗСУ, прославляє російських військових та наривається на гнів своїх земляків.

Дурнєв показав її прогнози щодо Мелітополя, де Олена заявляє, що "південь нікуди не відійде". Тобто Мелітополь нібито залишиться під контролем окупаційних військ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Олексій Арестович знайшов, що відповісти на це і вирішив поворожити любительці магії:

"Отже, Мелітополь повернеться до складу України, думаю, не пізніше за листопад цього року. Хочу побажати: ви зробіть висновки, ми не всіма подіями керуємо. Різні люди можуть прочитати ваші новини, ви ризикуєте. У Мелітополі з 20 березня по 12 квітня загинуло більше 70 російських військовослужбовців і всі поранення - це ніж та ближня куля, тобто ближній бій. Не ходіть вночі Мелітополем".

Нагадаємо, що Олексій Арестович заспокоїв українців і зізнався, що рф більше нічого не окупує: "Ми скоро туди дійдемо, ми близько".

Раніше ми повідомляли, що Олексій Арестович про те, чого добилась армія рф ракетним терором: "Видатні військові таланти"