У Міністерстві оборони розповіли, як воїни ЗСУ майстерно розбивають орди російських окупантів. Історію переможного бою опублікували на сторінці відомства у соцмережі facebook.

Воїни 93-ї бригади ЗСУ показали, як тримають оборону та дають відсіч російським окупантам. Також бійці розповіли про один із переможних боїв із загарбниками, які били артилерією та атакували важкою технікою, але все одно програли.

Воїни ЗСУ. Фото: скриншот YouTube
Воїни ЗСУ. Фото: скриншот YouTube

"Ворог знову б'є ствольною артилерією. Снаряди пролітають над нашими позиціями... Рація ротного не замовкає. Спостерігач повідомляє про рух танка у бік українських позицій. кілька миттєвостей над лісопосадками окупантів піднімаються чорні клуби диму…”, - описали бій воїни ЗСУ.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зазначається, що бій українські захисники виграли та вкотре удобрили землю, прорідивши ряди російських окупантів.

"Того дня українці вкотре виграли бій. Впевнено. Професійно. І "демілітаризували" 5 одиниць ворожої бронетехніки", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в Україну прибули потужні ракетні комплекси HIMARS: "Літо буде спекотним для російських окупантів".

Також наш портал повідомляв, "тільки для оборони": після відвідин Ірпеня в Міноборони Німеччини Крістін Ламбрехт "прояснилося" щодо українців.

Крім того, ми писали, Служба безпеки України вирахувала чергового колаборанта, любителя "русского міра": підозрюють екснардепа від "Партії регіонів".