Російський пропагандист Дмитро Медведєв знову видавив з себе брехливу заяву. Мова пішла про вступ до НАТО України, Фінляндії та Швеції.

Про це він заявив під час одного зі своїх інтерв'ю, які були опубліковані в мережі.

На думку колишнього президента Росії, якщо Фінляндія і Швеція стане частиною НАТО, то це нічим не загрожує Росії, навіть незважаючи на спільний кордон з однією з них. Однак якщо Україна захоче цього, то це загрожує третьою світовою війною.

Дмитро Медведєв, фото: скріншот
Дмитро Медведєв, фото: скріншот

"Україна в НАТО на порядок небезпечніша для нашої країни, ніж Фінляндія зі Швецією. Для нас Крим-частина Росії. І це - назавжди. Будь-яка спроба зазіхнути на Крим — це оголошення війни нашій країні. І якщо це робить країна, що входить в НАТО, - це конфлікт з усім Північноатлантичним альянсом. Третя світова війна. Тотальна катастрофа " - пише пропагандист Дмитро Медведєв.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Проблем з Фінляндією і Швецією не виникне на думку заступника голови Радбезу рф через те, що у них немає ніяких територіальних суперечок, і навіть приводів для них. Однак, чомусь він не враховує той факт, що якби не імперіалізм Путіна, то і з Україною б не виникло жодних проблем.

Прапор НАТО і країн членів Альянсу. Фото: скрін youtube
Прапор НАТО і країн членів Альянсу. Фото: скрін youtube

"Якщо вони відчують себе краще і спокійніше, вступивши в альянс, — на здоров'я. НАТО і так поруч з нашою країною, без Швеції і Фінляндії. Але, безумовно, ми будемо готові до відповідних кроків" - йдеться далі.

Володимир Путін і Дмитро Медведєв
Володимир Путін і Дмитро Медведєв

Загалом, вони всіляко намагаються виправдати свій напад на українські території, і щодня шукають нову причину, чому це сталося.

Нагадаємо, що НАТО визнає Росію країною , яка несе найбільшу загрозу-Столтенберг збільшить кількість боєготових підрозділів

Раніше повідомлялося, що росіяни спробують перемогти Україну за допомогою резервістів, що про це думають в британській розвідці

Також, У Пентагоні пояснили навіщо ЗСУ відходять від Сєвєродонецька: "Росія була змушена переглянути свої початкові плани"