Глава росії володимир путін прибув на Каспійський саміт до Туркменістану, де був принижений. Президента "великою та могутньою" навіть не зустріли біля трапа літака. Про це повідомляє Радіо Свобода.

Під час Каспійського саміту путіна не зустріли біля літака. Глава Кремля самотньо спустився трапом і пройшовся доріжкою до автомобіля, який на нього чекав.

путін. Фото: скриншот Youtube
путін. Фото: скриншот Youtube

Примітно, що такий акт неповаги був лише щодо російського президента. Інших високоповажних гостей, які прибули на саміт зустрічали біля трапу із хлібом-сіллю, а також квітами.

"Журналісти звернули увагу, що глав держав, які приїхали до Ашхабаду на Каспійський саміт, зустрічали з квітами та хлібом-сіллю. Зустріли всіх, крім путіна", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто зазначити, що після повномасштабного вторгнення в Україну путін остаточно втратив обличчя перед цивілізованим світом. Багато країн припинили міжнародні відносини з Росії, тому путін вкрай рідко залишає країну. Літати йому, як і росіянам, вже майже нікуди, адже багато країн закрили повітряний простір для літаків рф.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в Україну прибули потужні ракетні комплекси HIMARS: "Літо буде спекотним для російських окупантів".

Також наш портал повідомляв, "тільки для оборони": після відвідин Ірпеня в Міноборони Німеччини Крістін Ламбрехт "прояснилося" щодо українців.

Крім того, ми писали, Служба безпеки України вирахувала чергового колаборанта, любителя "русского міра": підозрюють екснардепа від "Партії регіонів".