У росії закінчилась "друга армія в світі", найманців набирають по всіх підконтрольних територіях, агітки вступати до лав зс рф публікують у всіх імовірних ЗМІ, а на солдат-строковиків чинять тиск змушуючи підписувати контракт.

Про це повідомляє Головне управління розвідки. У повідомленні розвідників йдеться, що серед чоловічого населення так званої "придністровської молдовської республіки" проводять масовану агітацію задля залучення у лавах збройних сил рф.

російські окупанти. Фото: скриншот Youtube
російські окупанти. Фото: скриншот Youtube

Агітаційні оголошення щодо вступу на військову службу за контрактом до лав ЗС РФ публікуються в усіх ЗМІ, розповсюджуються через поштові скриньки та розміщені у місцях загального користування. При зверненні до центрів зайнятості чоловіків, військову службу за контрактом пропонують у першу чергу. ГУР

Росія діє таким чином на всіх територіях, де влада підконтрольна кремлю. Таким чином, з усіх імовірних джерел надходження інформації чоловіків закликають до укладання контрактів.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

В ГУР також розвідали, що для проходження військової служби за контрактом агітують навіть на виробничих та сільськогосподарських підприємствах. Там чоловіків "зганяють" на збори, де відповідну "роботу" проводять представники пунктів відбору працівників.

З цією ж метою чиниться неприхований тиск на військовослужбовців строкової служби. зазначають у розвідці

Крім того, тираспольський РВК розпочав призов на військову службу громадян, які закінчили військову кафедру ВНЗ та були зараховані у запас з присвоєнням офіцерського звання.

Нагадаємо, ми писали, що ЗСУ продовжують ламати противника на полі бою: мотиваційний ролик для українців з розгромом окупантів.

Як повідомляв "Знай.ua" у рф стався черговий конфуз на прощанні з окупантами, які "повернулися" -"помер за станом здоров'я".

Також "Знай.ua" інформував, що ЗСУ зуміли відбити окупантів з острова Зміїний - бігли на катерах і підривали техніку.