Історії більшості українців вражає. Вони готові самовіддано йти боротися за майбутнє країни, навіть якщо за це доведеться вкрай дорого заплатити.

Про цю сім'ю з Одеської області розповіли на сторінці Оперативного командування "Південь" в соціальній мережі Facebook.

Ця багатодітна сім'я допомагає нашій армії з першого дня повномасштабного вторгнення, і за прикладом тисячі батьків та їхніх синів захищає Батьківщину.

У Жанни і Костянтина четверо дітей. Старшому синові - 29 років, а наймолодшій доньці - вісім. Глава сім'ї багато років працював на заводах, як раптом, в їх життя прийшла війна, яка змінила сім'ю раз і назавжди.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Зухвалий ворог опинився на порозі їх затишного і щасливого сьогодення, тому у них не було коливань з приводу рішення встати на захист своєї сім'ї і своєї Батьківщини. Костянтин разом зі старшим сином Олексієм пішли в армію і зараз проходять службу в одному з підрозділів територіальної оборони Одеської області. І якщо батько має військовий досвід, то Олексію довелося опановувати військову справу, як то кажуть, з нуля" - йдеться в повідомленні під постом.

Сім'я з Одеси, фото: АрмiяInform
Сім'я з Одеси, фото: АрмiяInform

Незважаючи на повну відсутність досвіду, у Олексія добре виходить. Він з легкістю вже виконує обов'язки, і дає батькові привід для гордості. За освітою він кухар, і тривалий час займався ресторанним бізнесом. Часто ходив у рейси на круїзних лайнером під прапором США, і ніхто ніколи не скаржився.

Мати сімейства, Жанна Владиславівна волонтер з дев'ятирічним стажем. Ще в 2014 році організувала з подругами кулінарну сотню, і тим самим відправляли все на фронт.

Воїн ЗСУ. Фото: Youtube
Воїн ЗСУ. Фото: Youtube

"Не залишаються осторонь і допомагають військовим і інші члени сім'ї. Середня дочка Аксіня, яка зараз живе в Києві, працює в організації "Ліки Хелп", займається збором і відправкою в район бойових дій медикаментів для порятунку наших військовослужбовців і місцевого населення, яке опинилося на лінії вогню. Не відстають від старших і молодші дівчатка сім'ї Софія і Ярина, вони теж допомагають мамі сушити овочі для борщових наборів і плетуть маскувальні сітки"- продовжили розповідь про сім'ю.

Нагадаємо, що глава "Роскосмосу" Дмитро Рогозін пообіцяв вдарити по центрах прийняття рішень, але вже не українським

Раніше повідомлялося, що запасний президент Дмитро Медведєв знову перебрав з алкоголем? Хоче Третю світову через Крим

Також, свідки військових злочинів, про звірства росіян: "Люди просилися, але "орки" не дозволяли наблизитися"