Стало відомо про те, що главі Чеченської Республіки Рамзану Кадирову вручили вельми цікавий орден. Тепер у нього є нагорода За заслуги перед...стоматологією.

Про отримання нагороди він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі "ВКонтакте", при цьому він вкрай пишається цією новиною.

Тепер у TikTok-бійця є власний орден "За заслуги перед стоматологією" I ступеня, і таке рішення прийняла Стоматологічна Асоціація росії. Ні від кого іншого такого очікувати було не можна.

Приурочили цю "легендарну" подію до відкриття нової будівлі Грозненської стоматологічної поліклініки №1.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У відповідь на це він нагородив головного лікаря поліклініки Юнуса Умарова ще більш жахливою нагородою - орденом Рамзана Кадирова.

Кадиров. Фото: Youtube
Кадиров. Фото: Youtube

Не можна не відзначити, що у нього є величезна кількість безглуздих і дивних нагород. Наприклад, він почесний професор трьох навчальних закладів-Ісламського університету імені Кунта-Хаджі Кішієва, сучасної гуманітарної академії та чеченського державного університету. До слова, він неодноразово говорив про те, що збирається викладати в університеті після того, як покине політику.

Всі ці їх вихваляння власного культу виглядають вкрай забавно. Коли не можете домогтися ключового успіху, але потрібно показувати народу свою перевагу. Ось через це вони і придумують неіснуючі нагороди.

Кадиров. Фото: скриншот Telegram
Кадиров. Фото: скриншот Telegram

Нагадаємо, що Лукашенко готується зрадити Путіна у війні з Україною, загибель буде миттєвою

Раніше повідомлялося, що Джо Байден допоможе закрити небо над Україною, хоч і з запізненням: що відомо про нові системи ППО NASAMS

Також, Україна обзавелася німецькими "квіточками" для танків російських окупантів - чим зустрічатимуть ворога ЗСУ