У росії знову заговорили про фейки. Вважають на офіційному рівні, що удар по ТРЦ в Кременчуці не більше, ніж українська постановка. Після десятків жертв повертається язик таке говорити.

Таку заяву зробив перший заступник постпреда росії при ООН Дмитро Полянський в соціальній мережі Twitter.

На його думку, вибух у торговому центрі "Амстор", який стався напередодні в українському місті Кременчук, не більше ніж провокація. Крім того, цей пропагандист порівняв те, що відбувається з подіями в Бучі.

Рада ООН. Фото: Youtube
Рада ООН. Фото: Youtube

"Схоже, ми маємо справу з новою українською провокацією в стилі Бучі. Треба почекати, що скаже наше Міноборони, але вже занадто багато кидаються в очі нестиковок. Це саме те, що потрібно Київському режиму, щоб тримати фокус уваги на Україні перед самітом НАТО", — заявив Дмитро Полянський.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Дмитро Полянський, фото: скріншот
Дмитро Полянський, фото: скріншот

Мабуть, пропаганда - невиліковний діагноз, і росіяни готові вірити у все, що їм говорить уряд. Однак, впадати у відчай не варто, так як весь цивілізований світ бачить правду, і знають, на що здатні росіяни.

Сергій Кислиця, фото: скріншот з відео
Сергій Кислиця, фото: скріншот з відео

До слова, Радбез ООН збирає термінове засідання через удар по торговому центру в місті Кременчук. Про це повідомив постійний представник України Сергій Кислиця. Ситуація дуже страшна, адже в той час в приміщенні знаходилися сотні, якщо не тисяча людей. Станом на ранок 28 червня відомо про 18 жертв, але багато хто ще перебуває під завалами. Після цієї історії ні в кого не повинно залишатися сумнівів, що росія - країна спонсор тероризму.

Нагадаємо, що американець прилетів за тисячі кілометрів, щоб побороти росіян на полі бою - вірить, що з ЗСУ братимуть приклад по всьому світу

Раніше повідомлялося, що воїн ЗСУ влаштував своїй мамі зворушливий сюрприз в її день народження: не бачила сина пів року

Також, компанія Baykar подарує БПЛА українським ЗСУ, турки не в захваті