Стало відомо про те, що росіяни намагаються обманом змусити жителів Маріуполя повернутися в місто. Чергові проблеми у агресорів, які вони не можуть вирішити.

Про це написали в офіційному Telegram- каналі Маріупольської міської ради.

Росіяни вважають, що на війні всі засоби хороші, і саме тому головною їх методикою є маніпуляції і хитрощі.

Справа в тому, що вони намагаються повернути жителів Маріуполя в місто шляхом поширення фейкових списків адрес додому під знесення або ж ремонт.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У такий спосіб частина приїжджає, і вже не може виїхати назад тривалий час. Насправді інформація про знесення або ремонт не відповідає дійсності.

"Закликаємо маріупольців не вірити тим, хто зруйнував Маріуполь. В даний час йде війна і дуже висока ймовірність, що поїздка в Маріуполь стане дорогою в один кінець. Окупанти хочуть повернути людей до Маріуполя, щоб використовувати їх у трудовому рабстві і створити для себе "живий щит", щоб прикритися їм, коли ЗСУ почнуть звільнення міста 🇺 🇦 " - йдеться в повідомленні під постом Маріупольської міської ради.

Маріуполь, фото: скріншот з відео
Маріуполь, фото: скріншот з відео

До слова, у Маріуполі продовжують знаходити вбитих окупантами містян. В одному з житлових будинків були виявлені понад 100 тіл мирних жителів. Останки залишаються під завалами, і росіяни з цим не хочуть нічого робити.

Маріуполь, фото: вільне джерело
Маріуполь, фото: вільне джерело

Нагадаємо, що Лукашенко готується зрадити Путіна у війні з Україною, загибель буде миттєвою

Раніше повідомлялося, що Джо Байден допоможе закрити небо над Україною, хоч і з запізненням: що відомо про нові системи ППО NASAMS

Також, Україна обзавелася німецькими "квіточками" для танків російських окупантів - чим зустрічатимуть ворога ЗСУ