Українські мемщики несподівано прославились на ерефії, де жарт сприйняли за істину, а достовірність перевірити не захотіли.

Після успішних зборів Сергія Притули на "Байрактари", український інтернет замайорів мемами. Мовляв, починаємо збирати на ядерну бомбу. Українці посміялися, а от за поребриком вирішили використати жарт, щоб залякати та розпалити вогонь ненависті до українців своїх власних бавовняних громадян.

У одному з пропагандистських пабліків запевнили росіян, що українці посилено збирають кошти на ядерну бомбу. При чому, бомба необхідне неодмінно для того, аби скинути її на рф і влаштувати ядерну війну.

Як "доказ" журналісти використовували скріншот сторіз бійця ЗСУ, тільки на згаданому кадрі немає реквізитів для перерахування коштів, а сама картинка є мемом. Цікаво, що автор новини таки було засумнівався, та став розмірковувати, чи може Україна купити ядерну ракету.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

У росіян сильно шкатульгає почуття гумору, що само собою є сигналом до психологічних відхилень. Власне, сам мем виглядає зовсім не так жахливо.

Нагадаємо, після обстрілів Києва справжніми ракетами, росіяни прокоментували виліт снарядів у соцмережах, "летіть", та "м'якої посадки", а дехто став стверджувати, що українці створюють фейки.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Нагадаємо, ми писали, що ми писали, що експерт з США назвав, що допоможе Україні безперечно перемогти.

Як повідомляв "Знай.ua" українські захисники дають "прикурити" окупантам, "днрівець" скаржиться на втрати.

Також "Знай.ua" інформував, що у ГУР відповіли, чи може Білорусь самостійно напасти на Україну і як це відіб'ється на правлінні Лукашенка.