Окупант з самопроголошеної "днр" розповів телефоном, як потужно зустріла їх українська армія "квітами", багато загиблих, та й сам він ледь виніс ноги.

У перехопленні ГУР, яке оприлюднено на Youtube-каналі, окупант розповідає дружині, які важкі бої ведуться. Він зазначає, що з позицій прийшлось відійти, через важкі обстріли.

російські загарбники. Фото: скриншот Youtube
російські загарбники. Фото: скриншот Youtube

Також повідомив про значну кількість поранених та загиблих.

Зранку як почали ї…ашити до 12 дня. Хоч би раз підтримали! Не знаю, зараз буде вирішуватися питання. Ми всі пішли у відмову. Більше нікуди ніхто. З мінометів, з чого тільки не крили. На евакуацію сказали, а потім приїхали — а чого позиції залишили? Нехай вертаються. Та йдіть ви... окупант у розмові

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Розбита техніка окупантів. Фото: скриншот Youtube
Розбита техніка окупантів. Фото: скриншот Youtube

Далі він розповідає, як ЗСУ раптом зайшли з усіх боків, оточили та дали загарбникам прочуханки. Окупант скаржиться, що просили по рації допомогу, але її не дали, ті окупанти, що були неподалік, також бігли ногами, і зазначив, що "не довезли" 30-тирічного комбата, "хорошого хлопця", (з чим тепер згодні навіть українці).

Загарбник заявив, що разом з іншими зі свого взводу, написав відмову, та хоче повертатися у мирне життя, мовляв, ЗСУ обстрілюють їх з мінометів та іншої стрілецької зброї.

Нагадаємо, ми писали, що голова ГУР Кирило Буданов пояснив, чим закінчиться війна в Україні.

Як повідомляв "Знай.ua" окупанти обстріляли Київ, одна з ракет влучила у житлову багатоповерхівку

Також "Знай.ua" інформував, що США продовжать нарощувати поставки РСЗВ Himars для України