На Харківщині російські окупанти почали з новою силою здійснювати наступальні дії, але ЗСУ міцно тримають оборону, знищуючи переважаючі сили ворога.

Завдяки спільній роботі з "демілітаризації" окупантів, у виконанні 40-ї окремої артилерійської бригади імені Великого князя Вітовта та 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка, ворог зазнав відчутних втрат. Про це йдеться на сторінці Генштабу ЗСУ.

ЗСУ знищують позиції ворога. Фото: скриншот Facebook
ЗСУ знищують позиції ворога. Фото: скриншот Facebook

У повідомленні йдеться, що, на одному з напрямків, ворог намагався атакувати, однак отримав "по зубах".

В результаті спільної роботи бійців 92 омбр, 40 оабр та 125 та 128 батальйону тероборони 23 орки було знешкоджено, понад 50 – поранено. Також ворог зазнав втрат у техніці, зокрема знешкоджено або пошкоджено три танки Т-72, три РСЗВ, БТР-80, БМП-2, КАМАЗ та радіолокаційна станція. ГШ ЗСУ

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Попри те, що російські окупанти поновлюють запас сил, а також мінують місцевість, застосовують артилерію і танки, а також постійно проводить розвідку БПЛА, наші захисники тримають стрій та завдають противнику втрат.

ЗСУ знищують позиції ворога. Фото: скриншот Facebook
ЗСУ знищують позиції ворога. Фото: скриншот Facebook

Нагадаємо, ми писали, що експерт з США назвав, що допоможе Україні безперечно перемогти.

Як повідомляв "Знай.ua" українські захисники дають "прикурити" окупантам, "днрівець" скаржиться на втрати.

Також "Знай.ua" інформував, що лукашенко може відправити до України близько 15 тисяч білоруських військових за наказом путіна