Російські окупанти, хоч і мають перевагу в техніці і живій силі, лякаються вступаючи в бій з ЗСУ. Про це розповів воїн ЗСУ з позивним "Рижик". Історію бійця публікує Міноборони України на офіційній сторінці в facebook.

Український захисник з позивним "Рижик" розповів один з епізодів бойового зіткнення з російськими загарбниками. Він розповів, що на його підрозділ пішли 3 танки і 6 БМП окупантів. ЗСУ підбили одну з бойових машин ворога і тоді інші загарбники кинулися тікати, залишивши всю техніку і озброєння.

Боєць з позивним "Рижик". Фото: скрін youtube
Боєць з позивним "Рижик". Фото: скрін youtube

"Тоді на його підрозділ пішло 6 ворожих БМП і 3 танки. Українські воїни підбили одну ворожу бойову машину піхоти - зі страху противник кидав свою техніку і озброєння. Наші захисники змусили загарбників відступити", - поділився боєць.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Бійці ЗСУ відзначають, що вони більше підготовлені і мають досвід, чим можуть похвалитися далеко не всі представники російської армії. Більшу частину окупантів посилають на поле бою без досвіду, а бувають і ті, хто раніше не тримав зброї в руках.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в Україну прибули потужні ракетні комплекси HIMARS: "Літо буде спекотним для російських окупантів".

Також наш портал повідомляв, "тільки для оборони": після відвідин Ірпеня в Міноборони Німеччини Крістін Ламбрехт "прояснилося" щодо українців.

Крім того, ми писали, Служба безпеки України вирахувала чергового колаборанта, любителя "русского міра": підозрюють екснардепа від "Партії регіонів".