У Росії почали звільняти з роботи громадян, які не підтримують війну проти України. Підтверджений інцидент стався в Краснодарському краї рф, де примусили написати заяву на звільнення машиніста поїзда. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

У рф почали боротися з незгодними громадянами, які критикують війну проти України. Таких осіб намагаються всіляко "мотивувати" змінити свою позицію, наприклад звільняти з роботи і залякувати. Так, в Краснодарському краї машиніста поїзда, який 12 років був показовим працівником, змусили написати заяву на звільнення через антивоєнну позицію.

Символіка. Фото: скрін youtube
Символіка. Фото: скрін youtube

"Я не хотів їздити на локомотиві з буквами Z і V, а також записував антивоєнні ролики і викладав на ютуб-каналі. За всі 12 років роботи у мене не було жодного дисциплінарного стягнення і порушення", - розповів чоловік.

Скрін telegram
Скрін telegram

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чоловік розповів, що деякі колеги почали йому відкрито погрожувати розправою через його критику уряду. Він зазначив, що навіть замислюється про звернення до правоохоронних органів, в надії, що хтось йому допоможе.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, росіяни з "загону путіна" спробували переманити Ілона Маска до себе: "Будемо разом освоювати космос".

Також наш портал інформував, російські спецслужби роблять все, щоб Україні не було чим воювати: погрожують розправою іноземним торговцям боєприпасами.

Крім того, наш портал повідомляв, Олексій Арестович зізнався, що його життя висіло на волосині з початку війни з рф: "Негідники з Офісу Президента".