Помічник Державної служби України з надзвичайних ситуацій у питанні розмінування Чернігівської області пес Патрон показав, як проходять його трудові будні. Яскравий кадр опублікували на його офіційній сторінці в соціальній мережі instagram.

Пес Патрон за час протистояння російським окупантам став справжнім національним символом України та зіркою світового рівня. Він отримав не одну нагороду і навіть побував в офісі Президента, де особисто познайомився з Володимиром Зеленським і прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо.

Пес Патрон, фото: Instagram
Пес Патрон, фото: Instagram

На сторінці Патрона в соцмережі частенько з'являються нові фото і корисні поради для українців. На цей раз чотирилапий герой вирішив показати, як проходять його трудові будні в гонитві за вибухонебезпечними предметами. Знімок, на якому активно риє землю, пес Патрон супроводив забавним підписом.

Пес-сапер Патрон, скріншот: Youtube
Пес-сапер Патрон, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Всім привіт. Я вирішив докопатися до істини або добре замаскованої міни. А вам бажаю гарного дня", - йдеться у підписі до фото.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, пес Патрон вирішив перегризти дроти Еммануелю Макрону: "У нього проблеми з нестримним бажанням дзвонити".

Також наш портал повідомляв, "тільки для оборони": після відвідин Ірпеня в Міноборони Німеччини Крістін Ламбрехт "прояснилося" щодо українців.

Крім того, наш портал писав, заочне протистояння закінчилося? Посол України в Німеччині Андрій Мельник планує вибачитися перед Шольцем за "ліверну ковбасу".