В Офісі президента України вирішили не проходити повз нову маячню російської влади. Йдеться про заяву глави МЗС Сергія Лаврова, що окуповані території будуть завжди частиною рф.

Прокоментувати цю тему вирішив радник глави ОПУ Михайло Подоляк. Він написав пост на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

Справа в тому, що Сергій Лавров днями натякнув на те, що навіть якщо переговори поновляться з Україною, Росія не має наміру відмовляти від територій, які вони зайняли після 24 лютого.

Радник голови ОПУ Михайло Подоляк. president.gov.ua
Радник голови ОПУ Михайло Подоляк. president.gov.ua

Всю відповідальність він пережив на місцевих жителів, які нібито мріють про те, щоб стати частиною диктаторської політики. Звичайно ж, це неправда, і практично 100% населення мріють повернутися під контроль України.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Лавров. Фото: Youtube
Лавров. Фото: Youtube

"У більшості населення навіть думки немає знову повертатися під контроль неонацистської влади або влади, всіляко потурають неонацизму" - говорив Сергій Лавров.

Повз цього не зміг протій Михайло Подоляк, і висловив думку, що нацистськими тут є тільки російські війська, і сам глава окупантського МЗС це прекрасно розуміє.

"Глава МЗС Росії Сергій Лавров заявляє, що жителі окупованих територій «не бажають жити під контролем нацистської влади». Добре, що ви це розумієте. Так, може, нехай Російські нацистські окупаційні війська перестануть знущатися над людьми, заберуться і дадуть їм спокій?"- йдеться в повідомленні під постом.

Михайло Подоляк, фото: Twitter
Михайло Подоляк, фото: Twitter

Примітно, що зараз головною метою ЗСУ є повернення територій, які були під контролем України до 24 лютого, а ось потім вже мова піде про Кримський півострів і захоплені ділянки Донбасу.

Нагадаємо, про бойові травми війни: що таке контузія, і чи можна обійтися без старанного лікування

Раніше повідомлялося, що ЗСУ відправили "посилку" з Javelin прямо в вежу російському танку: розсипався, як старий віз

Також, Путін в люті через провал "другої в світі армії", змінює командирів як рукавички, але все нанівець