Окупантам додасться до пропаганди, адже навіть тварини працюють на швидку перемогу України проти загарбників.

Ситуація стала відома розвідникам з ГУР. Вони повідомляють, що завдяки діям домашньої тварини окупанти зазнали поранень від своїх же "розтяжок".

Коза. Фото: скриншот Youtube
Коза. Фото: скриншот Youtube

В тимчасово окупованому селі Кінські Роздори Запорізької області у приміщенні місцевої лікарні розмістились близько 40 військових окупаційної армії. З метою "кругової охорони", вони розосередили по периметру лікарні вибухові пристрої у вигляді "розтяжок". розвідка ГУР

Після цього з території одного із прилеглих господарств зайшла коза. Коза імовірно була засланцем, бо після того, як вона "попаслась", їй вдалося "знешкодити" декілька гранат. Внаслідок ланцюгового спрацювання боєприпасів кілька рашистів отримали поранення різного ступеню тяжкості.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

До партизанського руху долучилися навіть кози, жартують українці. А от окупанти ще довго "зализуватимуть рани" та вигадуватимуть нові казки про біологічні лабораторії, де вербують бандерівських кіз.

Нагадаємо, раніше ми писали, що українські бійці ТрО позбулися "непереможного" танка окупантів одним натисканням кнопки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", історія полку "Азов", і чому російські пропагандисти намагаються зробити з них неонацистів.

Також "Знай.ua" писав, що як навчитися розпізнавати ворожу техніку на випадок наступу.