Пес Патрон - легендарне тварина, що стало популярним в умовах повномасштабної війни проти рашистів.

У нього навіть є офіційні акаунти в соціальних мережах, включаючи Instagram, TikTok... а зараз від його обличчя опублікували думки про понеділок.

Пес Патрон. Фото: скрін youtube
Пес Патрон. Фото: скрін youtube

"Президент сказав, що в українців починається історичний тиждень: нам повинні сказати чи беруть нас в ЄС, чи залишимося самі. (Примітка для однієї держави, назву якої ми пишемо тепер з маленької літери: самі - це без нікого, а не з "ніким")", - йдеться в публікації.

Згодом пес патрон оголосив загальну мобілізацію, але тільки любові, надії і віри. Дуже важливо вірити в ДСНС і Збройні Сили України, сподіватися на позитивні рішення і любити близьких, і все інше.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Пес Патрон, фото: Instagram
Пес Патрон, фото: Instagram

"Згодна з усім, крім брокколі, тому що я люблю брокколі", "Ой. Тільки не брокколі. Гидота. Віримо в ДСНС! Слава ЗСУ! Слава Україні!", "Божечки, як я раніше жила без Патрончика? Щоранку я першим ділом йду дивитися чи не написав там щось душевно-лікарське кращий песик України", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, пес Патрон втомлюється: власник чотирилапого помічника розповів про нюанси зіркового життя

Як повідомляв "Знай.ua", пес Патрон розчулив українців несподіваною порадою, яку слід "взяти на озброєння"

Знай.ua писав, пес Патрон вирішив перегризти дроти Еммануелю Макрону: "У нього проблеми з нестримним бажанням дзвонити"