Війна продовжується, і виснажує окупантів, багато з них не раді, що потрапили на війну, адже ніхто не розповідає, що точаться жорстокі бої. Російський солдат, який знаходиться на харківському напрямку, планує більше не повертатися на війну, і мріє повернутися додому.

Загарбник у розмові з матір'ю розповідає, що він залишиться на війні, як мінімум, ще на пів року. Колишні обіцянки про тримісячний термін виконані не будуть. Про це повідомляють в ГУР, публікуючи нове перехоплення.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Тому, шукає можливість звільнитися будь-яким способом: "Я просто дізнавався, як можна буде ще звільнитися і мені сказали, можливо "за сімейними", якщо треба "за доглядом". Мені сказали, якщо довідка буде, то можна буде тебе звільнити. Щоб мене звільнили і додому відправили. Що батьки в Киргизстані знаходяться і що я один в сім’ї, нема кому доглядати".

Загарбники. Фото: скриншот Youtube
Загарбники. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Матір окупанта агітує не поспішати з рішеннями, піти у відпустку. Потім, можливо, повернутися знову в Україну. На що прозрівший загарбник відповідає категорично: "Ні, мам! Все. Не хочу після всього. У мене немає жодного бажання".

Нагадаємо, раніше ми писали, що бійці ЗСУ похвалилися міццю нового озброєння: таких "феєрверків" російські окупанти ще не бачили.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Патрон розчулив українців несподіваною порадою, яку слід "взяти на озброєння".

Також "Знай.ua" писав, що бійці ЗСУ випробували нове озброєння на російських окупантах.