Президент Володимир Зеленський провідав українських захисників і захисниць на передових позиціях в Миколаївській області. Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі facebook.

Володимир Зеленський, не боячись за своє життя, вже об'їздив ряд передових позицій українських бійців, зокрема побував і на Донбасі. Таким чином він не тільки піднімає бойовий дух захисників, а й показує свою впевненість у швидкій перемозі.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Так, цього разу президент відправився в Миколаївську область, де також побував на передових позиціях. Володимир Зеленський поспілкувався із захисниками та захисницями України та подякував їм за неоціненний внесок у майбутнє країни. Крім того, гарант нагородив кращих бійців і сам отримав приємний подарунок у вигляді чашки від одного з воїнів.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Передові позиції українських військ Миколаївської області. Наші сміливі хлопці. Кожен з них викладається по максимуму. Робить все для захисту держави. В їхніх очах - впевненість і віра в Україну. Обов'язково вистоїмо! І точно переможемо!",- поділився президент емоціями після поїздки.

Раніше портал Знай повідомляв, Пентагон розкрив карти з постачання зброї Україні: гаубиці, ракетні комплекси і боєзапас.

Також наш портал інформував, росіянам спробували пояснити, як працює путінська пропаганда - режисер Олександр Роднянський не зміг стримати емоцій.

Крім того, наш портал повідомляв, СБУ знайшла ще одного зрадника в Сумській області, ділився з росіянами стратегічною інформацією.