Тиранічний правитель росії з'явився на Петербурзькому економічному форумі, виголосив промову, а потім взяв участь у тривалій дискусії.

Володимиру путіну, здавалося, було незручно, він постійно совався на стільці і совався руками.

Про це повідомляє видання "Tne Sun"

Він сидів, згорбившись, у своєму кріслі, часто відпочиваючи під дивними кутами і стискаючи руки в позі лап з кігтями.

І він постійно повертався і викручував обидві ноги, тоді здавалося, що його ноги звиваються і погойдуються.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Російський лідер також з'явився зі своїм тепер уже характерним одутлим обличчям, коли він говорив на найрізноманітніші теми, в тому числі про свою війну в Україні.

Володимир путін, скріншот з відео
Володимир путін, скріншот з відео

Чутки про його здоров'я продовжують циркулювати навколо нього, оскільки непідтверджені повідомлення свідчать про те, що він може пройти лікування від раку або навіть страждати від хвороби Паркінсона.

Кожен публічний виступ путіна тепер піддається аналізу, оскільки старіючий лідер, якому в жовтні виповнюється 70 років, виглядає більш слабким, ніж будь-коли раніше.

Однак, незважаючи на чутки, він з'явився на сцені і говорив протягом декількох годин - не звертаючи уваги на деякі повідомлення, що тепер він може виступати на публіці тільки дуже недовго.

Президент рф просторікував про захід і передбачувано захищав своє катастрофічне і варварське вторгнення в Україну.

Він також стверджував, що вторгнення росії не було причиною глобальних економічних проблем, а натомість звинувачував Захід.

"Те, що відбувається, — це не результат останніх місяців і вже тим більше не результат спецоперації",- простогнав путін.

путін. Фото: скрін youtube
путін. Фото: скрін youtube

"Зростання цін, інфляція, проблеми з продовольством, цінами на паливо... є результатом систематичних помилок в економічній політиці нинішньої адміністрації США та європейської бюрократії".

Путін поскаржився, що військові дії Москви стали "рятувальним колом" для західних країн, "що дозволяє їм звалювати свої власні прорахунки на інших, в даному випадку на росію".

Тим часом щорічний виступ путіна на телебаченні у форматі "Питання і відповіді" було раптово відкладено на невизначений термін, незважаючи на те, що про нього було оголошено всього за кілька днів до цього.

Непідтверджені заяви часто з'являються на каналі General SVR в Telegram, яким нібито управляє інсайдер, що має зв'язки з Кремлем.

У минулому він неодноразово заявляв про передбачувані проблеми зі здоров'ям путіна, в тому числі про рак і хворобу Паркінсона.

Володимир Путін та Йосип Кобзон
Володимир Путін та Йосип Кобзон
Володимир Путін та Йосип Кобзон

Ці твердження, які, за словами каналу, засновані на внутрішній розвідці, неможливо перевірити, особливо в умовах військового туману навколо України.

Москва зазначила на чутки, як сказав прессекретар Кремля Дмитро Пєсков: "Це абсолютна нісенітниця. З президентом все гаразд".

І експерти як і раніше скептично ставляться до тих, хто намагається діагностувати захворювання путіна на основі фото і відео.

Дмитро Пєсков. Фото: скрін youtube
Дмитро Пєсков. Фото: скрін youtube

Професор Девід Кларк, однак, сказав Sky News, що вважає, що володимир володимирович "виглядає добре", і спростовує твердження, що можна діагностувати щось, дивлячись на фотографії.

Він сказав, що "немає переконливих доказів" того, що у путіна погане здоров'я.

"7 жовтня йому виповниться 70. Відомо, що він досить сильно вдарився в ботокс, я завжди кажу, що він намагається бальзамувати себе, поки він ще живий — він дійсно коле багато ботоксу,- сказав професор Кларк.- Я підозрюю, що він всього лише іпохондрик, якщо чесно".

Нагадаємо, що на росії після путіна будуть ще диктатори: таролог залякала жителів рф - "Не нам терпіти".

Раніше ми повідомляли про оголошення про смерть путіна: українцям сказали, в який день це може статися- "Жириновський зачекався".