Стало відомо про те, що українські військові не просто знищують російських окупантів, а й роблять це за допомогою їх власного озброєння.

У мережі з'явився ролик, на якому боєць спецпризначення Омега розповідає про успіхи української армії на фронті.

Наші хлопці з легкістю відбирають техніку в окупантів, і потім з її допомогою відправляють їх додому, але вже в чорних пакетах.

Українці продовжують при цьому допомагати нашим захисникам не тільки в інформаційному плані, але і в гумманітарному. Так, цього разу було надано пальне, яке знадобилося в заправці техніки, що забрали у росіян.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку
Показати ще

Для того, щоб їх палити, їх же зброєю. І так буде з кожним, хто зважиться відібрати українські землі. Разом наближаємо мирне життя без росіян на території України.

Розбитий танк окупантів. Фото: Facebook
Розбитий танк окупантів. Фото: Facebook

Варто зазначити, що трофейної техніки тепер у ЗСУ дійсно багато. Під час втечі окупанти кидають всю свою техніку і озброєння, щоб зберегти собі життя, але, це ненадовго. Всього за перший місяць повномасштабної війни у росіян відібрали 142 танки, а це навіть більше, ніж було на озброєнні у ЗСУ до початку протистояння.

Розбиті окупанти. Фото: Telegram
Розбиті окупанти. Фото: Telegram

Також, багато техніки щодня горить у окупантів, а поповнити з резервів не вдається через міжнародні санкції. Зовсім скоро вони повинні визнати свою поразку, і ми знову заживемо звичним життям.

Трофейна техніка. Фото: Telagram
Трофейна техніка. Фото: Telagram

Нагадаємо, що США нададуть українським військовим перші РСЗВ вже до кінця місяця: окупанти, стерегитесь

Раніше повідомлялося, що замилювання очей і тільки - Арестович про заяви щодо відновлення переговорів з боку рф

Також, американський генерал проговорився про реальні втрати росіян на полі бою