Стало відомо про те, що в України є всі шанси повернути землі назад під контроль України, включаючи Кримський півострів. Все залежатиме від підтримки Заходу.

Про це заявив Міністр оборони України Олексій Резніков у новому інтерв'ю для CNN.

Війна з російськими агресорами не закінчиться до тих пір, поки не будуть повернуті всі захоплені землі, включаючи Кримський півострів. У цьому допоможе зброя від партнерів, яке незабаром має надійти в необхідних об'ємах.

Олексій Резніков, фото: Facebook
Олексій Резніков, фото: Facebook

"Ми збираємося звільнити всі наші території, всі, включаючи Крим. Крим-стратегічна мета для України, тому що це українська територія. Але ми будемо рухатися крок за кроком" - говорить Олексій Резніков.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Першим кроком буде стабілізація ситуації на місцях, щоб запобігти агресії Росії, а також втрати особового складу. Другим етапом буде виведення окупантів на їхні позиції, де вони перебували до 24 лютого, ну а потім найцікавіше - обговорення з партнерами України про те, "як звільняти території, включаючи Крим".

Крим, фото: скріншот з відео
Крим, фото: скріншот з відео

Раніше офіційні особи України стверджували, що отримана партнерами зброя не буде застосовуватися на російські території, і так і буде. Практично жодна країна світу не визнала Кримський півострів російським, а це означає, що у ЗСУ є повне право на повернення території під свій контроль.

Раніше французький дипломат повідомив, що їхня країна виступає за повернення Криму в рідну гавань, і готові їх у цьому підтримати.

Крим, військові - фото Рубрика
Крим, військові - фото Рубрика

"Ми за цілісну перемогу України з відновленням територіальної цілісності на всіх завойованих росіянами територіях, включаючи Крим", - цитує видання дипломата.

Олексій Резніков. Фото: Youtube
Олексій Резніков. Фото: Youtube

Нагадаємо, що в Нацполіції розкрили теракт проти керівництва країни — заступник голови МВС України Єнін

Раніше повідомлялося, що українець здав кров для військових понад 100 разів, тепер мріє поділитися бойовим досвідом з молодшими побратимами

Також, російські пропагандисти нарешті визнали український народ: більше не хочуть вирішувати військовим шляхом