Стало відомо коли військові Збройних сил України почнуть контрнаступ, і звільнять українські території від російських загарбників.

Про це генерал-майор ЗСУ Дмитро Марченко розповів в інтерв'ю "Радіо Свобода".

На думку чоловіка, контрнаступ буде успішним, і українські захисники зможуть звільнити території. Які зараз на жаль тимчасово знаходяться під контролем Російської Федерації. Відбудеться це ближче до кінця літа, але тільки в тому випадку, якщо світ все ж виділить обіцяне країні зброю.

Воїн ЗСУ. Фото: YouTube
Воїн ЗСУ. Фото: YouTube

"Можливо, моїх відомостей недостатньо, щоб прогнозувати це. Але те, що це не закінчиться швидко, – це факт. Але знову ж таки: дадуть нам все озброєння, яке нам потрібно, контрнаступ, можливо, закінчиться до кінця літа. Десь там ми програємо в часі, дамо їм більше закопатися, так, це буде довше. Тут... я ніколи не брався прогнозувати", – заявив він.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

генерал-майор Дмитро Марченко
генерал-майор Дмитро Марченко

До слова, він не вірив в те, що ВСУ зможуть вистояти проти тієї кількості військ, які намагалися зайти в Миколаївську область, але на щастя вдалося дати відсіч.

Поставки зброї, фото: скріншот з відео
Поставки зброї, фото: скріншот з відео

"Скажу чесно, я свято вірив, що нас закриють в котел, і ми будемо боротися там, ну ось бачите, вийшло", – зазначив генерал-майор.

Зараз Україна знову бореться за свою незалежність і свободу, і це обов'язково станеться, потрібен лише час і зброя.

Нагадаємо, що українські військові просунулися вглиб Херсонського напрямку - до міста Залишилося 18 кілометрів

Раніше повідомлялося, що глава Єврейської конфедерації подякував Зеленському за боротьбу з Росією, і порівняв його з Черчиллем

Також, жорстоко катували і стратили-нова знахідка злочинів рф у Бучанському районі, від якої холоне кров