Нацполіція України запобігла теракту проти керівництва країни, - заступник голови МВС України Єнін.

Теракт вдалося запобігти завдяки інформації, отриманій від оперативних джерел. Євген Єнін розповів про це у ефірі телемарафону, а телеграм-пабліки оприлюднили відео.

Євген Єнін. Фото: скриншот Youtube
Євген Єнін. Фото: скриншот Youtube

Хочу окремо наголосити, що нам активно допомагає населення. Завдяки такій інформації нам вдалося попередити терористичний акт проти керівництва нашої держави. Я впевнений, що після перемоги, можна буде розказати про це значно більше. Євген Єнін

Коли саме це сталося і подробиць він не повідомив, проте зазначив, що після перемоги можна буде розповісти про це більше.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, не так давно СБУ провела багатоетапну спецоперацію, в ході якої нейтралізувала глибоко законспіровану диверсійно-розвідувальну групу ворога. Агенти генштабу збройних сил рф готували теракт - планували збити пасажирський літак над територією росії чи білорусі.

Тоді під виглядом "волонтерів" ворог зміг здобути довірливі стосунки з українськими військовослужбовцями. Двоє з цих трьох осіб одночасно з українським також мали російське громадянство.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Еммануель Макрон знову розлютив українців своєю заявою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські окупанти можуть знову почати наступ на Слов'янськ: "Виклик найближчих днів".

Також "Знай.ua" писав, що експерти назвали причини, з яких росія програє розпочату війну в Україні: інакше і бути не могло.