Стало відомо про те, що зараз існує величезна загроза окупації російськими військами міста Слов'янськ. Спроба захоплення може відбутися вже найближчим часом.

Про це розповів глава Міністерства внутрішніх справ Віктор Андрусів під час ефіру 24 каналу. В черговий раз вони намагаються наступати, щоб отримати хоч якусь перемогу для свого диктатора.

Крім того, атака може початися вже з дня на день, а обіцяного озброєння від світових лідерів все ще немає. Щодня лише кидаються слова на вітер, і за 4 місяці повномасштабної війни Україна отримала лише 10% зі своїх запитів.

Карта бойових дій, фото: вільне джерело
Карта бойових дій, фото: вільне джерело

"Найімовірніше російські окупанти підуть на Барвінкове, щоб через цей населений пункт рухатися на оточення Слов'янська. У той же час, інша група загарбників буде наступати від лиману – тобто з іншого боку Слов'янська. Це виклик найближчих днів. І тільки від того, наскільки наші війська зможуть завдати їм шкоди, буде зрозуміло, чи досягне ворог своєї мети" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Бої на Донбасі тривають вже більше двох місяців. Після того, як окупанти програли битву за Київ, а також інші північні області, вони переключилися знову на схід. Зараз ці ділянки для них є ключовою метою, і заради територій вони готові на вбивства невинних громадян, а також на руйнування інфраструктури. Все через амбіції кремлівського диктатора Путіна, який уявив із себе царя всього світу.

Бої за Слов'янськ, фото: скріншот з відео
Бої за Слов'янськ, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що вдова російського окупанта показала, за що воював в Україні її коханий: мінімальний набір і вітальна листівка

Раніше повідомлялося, що травми голови і осколкові поранення: ЗСУ накрили артою кадировців, капітан дон-донів у реанімації

Також, розпад Росії і шлях Мілошевича і Каддафі для Путіна — терорист Гіркін про незавидну долю для рф