Президент Франції Еммануель Макрон знову осоромився своєю заявою про Україну, і тим самим розлютив громадян. Закликав почати діалог з Росією.

Про це він заявив на прес-конференції, яка відбулася під час візиту до Румунії.

За словами Еммануеля Макрона, ця війна не закінчиться, поки Україна не почне діалог з офіційною Москвою. Тим самим він знову посилив свою риторику щодо Росії.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

При цьому, далі він зазначив, що спочатку необхідно домогтися припинення вогню, а без цього всі розмови не будуть нести ніякого сенсу.

"Настане день, коли ми допоможемо Україні вистояти..., ми повинні будемо почати вести переговори....Президенту України та іншим представникам влади доведеться вести переговори з Росією", - сказав французький президент.

Зеленський і Макрон, скріншот: Youtube
Зеленський і Макрон, скріншот: Youtube

Чомусь ніхто зі світових лідерів не заявив донині, що це Путіну потрібно сісти за стіл переговорів, так як він є агресором, а Україна жертвою. Всі в голос закликають зробити це першим Володимира Зеленського, тим самим піти на деякі компроміси.

Також на думку Макрона, за столом переговорів, крім Зеленського і Путіна, мають бути присутні європейські лідери, які виступлять в якості гарантів безпеки.

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

Французький гарант вже неодноразово потрапляв у скандали через свою риторику. Кілька тижнів тому він заявив про необхідність збереження "обличчя Путіна", а ще до цього, пропонував українському президенту піти на поступки стосовно суверенітету країни, аби ця війна закінчилася.

Путін і Макрон. Фото: скріншот youtube
Путін і Макрон. Фото: скріншот youtube

Нагадаємо, що прем'єр Польщі Матеуш Моравецький: 40 млн поляків готові боротися зі зброєю проти імперіалізму рф

Раніше повідомлялося, що жорстоко катували і стратили-нова знахідка злочинів рф в Бучанському районі, від якої холоне кров

Також, Путін стане овочем вже в серпні: нумеролог Владислав Грицай позначив дату початку кінця Росії.