Син американського мільярдера пожертвував Україні $2,7 млн

Говард Баффет надіслав благодійну допомогу на американську організацію "Spirit of America", яка допомагає ЗСУ. Ця компанія надасть 9 автобусів на потреби територіальної оборони.

Говард Баффет. Фото: скриншот Youtube
Говард Баффет. Фото: скриншот Youtube

Також Фонд Баффета профінансував 375 передових травматологічних комплектів для українців на передовій.

У одному з інтрев'ю, коли Говард Баффет розповідав про те, що спонукало його здійснити такий благодійний крок, він сказав:

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Це мільйони біженців, які намагаються покинути країну, і це просто надзвичайна ситуація для країни... Я вважаю, що ми повинні підтримати Україну в цій боротьбі. Для них це важка боротьба Говард Баффет

Володимир Зеленський мав зустріч з Вореном Баффетом, та зумів переконати його у тому, що Україна варта того, аби її підтримували.

Володимир Зеленський та Говард Баффет. Фото: скриншот Youtube
Володимир Зеленський та Говард Баффет. Фото: скриншот Youtube

Також Зеленський запропонував благодійникам долучитися до проєктів з відновлення зрошувальних систем в Одеській області, розмінування та реформи шкільного харчування. також президент України подякував за розуміння та підтримку Баффета у своєму Twitter.

Нагадаємо, раніше ми писали, що українські військові просунулися вглиб Херсонського напрямку - до міста недалеко.

Як повідомляв портал "Знай.ua", глава Єврейської конфедерації подякував Зеленському за боротьбу з росією.

Також "Знай.ua" писав, що окупанти готові забрати життя у своїх побратимів, якщо ті відмовляться воювати.