Радник глави офісу президента України Михайло Подоляк розповів, чи пробачить Україна колись росіянам війну, яку розпочала їхня влада. Чи можливо це в найближчому майбутньому.

Про це чоловік повідав в одному зі своїх нових інтерв'ю, де докладно розповів про те, що відбувається сьогодні на фронті, про озброєння від Заходу, а також про закінчення цієї підлої війни, яку розв'язала Росія.

Зараз Михайло Подоляк не готовий говорити серйозно на такі теми, адже ніхто не може передбачити, як і коли це все закінчиться, проте, явно, найближчим часом нормального діалогу з Росією статися не зможе.

"Тому що Росія повинна буде пройти через важливий етап-покаяння. Через усвідомлення того, що вона робить. Інакше війна не закінчиться, ми можемо потрапити в цю петлю, весь час знаходиться у війні, зіткнутися з настроями реваншизму, так як там буде необхідність постійно ставити когось на коліна. Я хочу, щоб усвідомлення війни у росіян було щирим. Це важко, доведеться пройти через 2-3 покоління", - сказав він.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Михайло Подоляк. Фото: скрін youtube
Михайло Подоляк. Фото: скрін youtube

Тобто, можливо відносини почнуть налагоджувати наші діти, або ж онуки, але, точно не ми. Виходячи із заяви радника глави офісу президента України, наше покоління посварилося з цими агресорами назавжди. А як воно буде далі - покаже час.

Вся проблема в тому, що як виявилося, завдяки пропаганді не тільки російська влада хоче знищити Україну, але і простий народ. Вони вважають, що як патріоти повинні до кінця підтримувати свій уряд, навіть якщо мова йде про смерть невинних людей. Усвідомлення до людей приходить лише тоді, коли вони самі з цим стикаються.

Михайло Подоляк. Фото: YouTube
Михайло Подоляк. Фото: YouTube

Нагадаємо, що мільйони до бюджету України-Нацполіція наклала арешт на майно російських бізнесменів

Раніше повідомлялося, що один з десяти російських окупантів готовий продовжувати воювати в Україні: статистика явно не на їхньому боці

Також, російські окупанти поскаржилися на українських снайперів, залишили загарбників без причинного місця