Історія українця, яка в черговий раз доводить героїзм наших людей. Збирається захищати країну до тих пір, поки не позбудеться від усіх ворогів.

Про це розповіли в новому ролику, який опублікований на сторінці Міністерства оборони України в соціальній мережі Facebook. Там регулярно сповіщають найактуальнішу інформацію про російське вторгнення в нашу країну.

Мова пішла про воїна-розвідника з 25-ї окремої повітряно-десантної Січеславської бригади ДШВ Збройних сил України. Він поділився деталями успішних операцій з ліквідації російських окупантів на території України. На службу він прийшов у 2015 році.

"Наші завдання полягають у розвідці об'єкта, у виявленні живої сили, техніки противника. Ви висуваємося далеко за наші позиції, щоб краще бачити ворога, його переміщення. Постійно Ми знаходимося в сірій зоні, передаємо дані, координати" - розповідає чоловік.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також, захисник України розповів про те, якими здібностями необхідно володіти для служби в розвідувальних підрозділах ДШУ, про злагоджену роботу розвідників з підрозділами підтримки і про головні цілі воїнів, що захищають Україну від окупанта. Ось як виглядають сучасні герої, які рятують людей від зла.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

"Бойовий дух у мене, і мого підрозділу, моєї роти завжди на висоті. Просто так розвідниками не стають. По-перше-це мотивація, по - друге-спостереження, холодне міркування, міцні нерви, а всьому іншому ми навчимо. Перемога буде за нами, і це навіть не обговорюється. Мета у нас одна. За нашими спинами багато людей, сімей, наша країна, яку потрібно захищати" - продовжив військовий.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що мільйони до бюджету України-Нацполіція наклала арешт на майно російських бізнесменів

Раніше повідомлялося, що на Литві не зупинилися: в рф запропонували скасувати суверенітет ще трьох республік

Також, у Путіна хочуть відібрати суверенітет Литви, законопроект вже в Думі