Колишній співробітник ФСБ і засновник проєкту, який канув в лєту, "Новоросія" Ігор Стрєлков-Гіркін пророкує путіну долю Мілошевича і Каддафі, а росії — повний розпад та занепад.

Віднедавна терорист Гіркін став блогером та проповідує на Youtube. У одному з останніх відео, гіркин пророкує занепад та розпад російської федерації та цілком справедливо зазначає, що путін може повторити долю Муаммара Каддафі. Він скаржиться на недопрацьовки ФСБ, і попереджає, якщо путін не посилить контроль, росію чекає занепад.

Стрєлков-гіркін. Фото: Telegram
Стрєлков-гіркін. Фото: Telegram

Якщо цієї зміни не відбудеться, путін закінчить у кращому випадку як Мілошевич, в гіршому - як Каддафі. Але, на жаль, він це зробить не сам, а з ним так закінчить вся країна. Перетворення рф в Лівію, де всі воюють проти всіх, більш ніж можливе. При чому з частковою іноземною окупацією, повним остаточним розпадом країни та позбавленням навіть решти незалежності й позбавленням перспективи її відновлення терорист гіркін

Нагадаємо, що колишній президент Сербії Слободан Мілошевич помер у в'язниці Гаазького трибуналу, його вважають одним з винуватців кривавих подій в Югославії. Муаммар Каддафі лідер Лівії. Його доля спіткала у місті Сирт, де він був поранений в ногу та голову під час громадянської війни.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Стрєлков-гіркін. Фото: Telegram
Стрєлков-гіркін. Фото: Telegram

Критика гіркіна колишнього господаря путіна та так званої "спецоперації", а насправді війни в Україні, можуть помилково ввести в оману українців, проте треба завжди пам'ятати, що колишніх співробітників ФСБ не буває.

Нагадаємо, раніше ми писали, що ексватажок бойовиків Гіркін визначив компетентність Сергія Шойгу на рівні "заміни ламінату".

Як повідомляв портал "Знай.ua", один з десяти російських окупантів готовий продовжувати воювати в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що 40 млн поляків готові боротися зі зброєю проти імперіалізму рф.