Ексватажок бойовиків Ігор Стрєлков-Гіркін заявив, що міністр оборони РФ Шойгу може вирішувати питання "заміни ламінату", чи варто вірити його заяві

Гіркін записав нове відео, яке оприлюднив Telegram- канал "Украина Сейчас: новости, война".

Ігор Гіркін - Стрєлков. Фото: скрин відео

У відео він говорить про можливості та компетенції міністра оборони РФ.

"Шойгу може визначити питання лише заміни ламінату на плитку. Це в його компетенції", - сказав Гіркін

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Проте, журналісти, зокрема канал 24 попереджають українців не довіряти заявам Гіркіна, який постійно критикує російську армію та російське командування. Зокрема, відомий російській публіцист та політолог Андрій Піонтковський попереджає, що це він робить навмисно.

На запитання журналіста, чи можна довіряти таким заявам та як йому дозволяють висловлювати таку критику. Піонтковський відповів, що дозволяють, він навіть зауважив, що Скабєєвій теж дозволяють критику.

Як зауважив журналіст 2 каналу, така критика робиться навмисно, тому українцям не варто радіти його виступам на Youtube, де він розповідає про перемоги ЗСУ та поразки окупанта.

Нагадаємо, ексватажок бойовиків Ігор Стрєлков-Гіркін допомагає деморалізувати окупантів: "Над нами сміються в Україні".

До слова, терорист Гіркін-Стрєлков попереджає росіян: "Українські війська підуть не тільки на Крим".

Раніше ми писали, що Терорист Гіркін розповів про повальну деморалізацію в російській армії.