За інформацією, якою рясніють заголовки росЗМІ, депутат, який раніше вніс законопроєкт про скасування надання суверенітету для Литви, тепер пропонує скасувати суверенітет інших республік.

Першими на рахунку Україна, Естонія та Латвія. Представник росвлади Євген Федоров заявив, що вже ініціював законопроєкт про скасування постанови Держради СРСР "Про визнання незалежності Литовської Республіки". Однак наголосив, що це лише початок.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Імовірно, імперські апетити зростають з кожним днем війни в Україні.

Це ми тільки розпочали з Литви. І зрозуміло чому — Литва більш небезпечна для Російської Федерації щодо ситуації, пов'язаної з Калінінградською областю і в протистоянні з НАТО і США. А після того, як буде відпрацьований механізм, відпрацьовуватимемо його і на інших територіях НАТО. І не лише НАТО. Ось Україна, наприклад, також незаконно виходила з СРСР депутат рф

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За інформацією російських ЗМІ, саме ці чотири країни є для рф найбільшою небезпекою. Ті країни, які впевнено знаходяться під московським кирзаком, скасовувати незалежність не збираються.

Нагадаємо, що Міністр закордонних справ країни Габріелюс Ландсбергіс заявив, що росія у політиці, як і у війні, діє "не за людськими нормами".

Нагадаємо, раніше ми писали, що Лукашенко вирішив нагадати звідки на білорусь готовився напад, та оголосив про навчання на кордоні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Литва довго не чекала та відповіла на скандальний законопроєкт у рф щодо свого суверенітету.

Також "Знай.ua" писав, що у путіна хочуть відібрати суверенітет Литви, законопроєкт вже у Думі