Прикордонниця виборола срібло на етапі Кубка світу з кульової стрільби у Баку.

У складі збірної України Дар'я Тихова здобула срібну нагороду на змаганнях зі стрільби з малокаліберної гвинтівки на 50 метрів. Про це повідомляє МВС України.

Також українські стрільці Сергій Куліш та Дар'я Тихова здобули срібну нагороду на етапі Кубка світу у змішаних змаганнях. Перше місце зайняла команда Індії, а третє місце зайняла місце команда Польща.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наші спортсмени показали другий результат зі стрільби з малокаліберної гвинтівки на 50 метрів з трьох положень. У фіналі змагань ми програли індійській парі – 12:16. Це наша сьома медаль на етапі Кубка світу в Баку.

Серед 26 країн учасників Україна посіла 4 місце в медальному заліку. Серед усіх країн за здобутими медалями Україна займає лідерські позиції.

Раніше Україна взяла золото на етапі Кубка світу в Баку. Наша команда у складі Олени Костевич, Анастасії Німець і Оксани Ковальчук була найкращою в стрільбі з малокаліберного пістолета з 25 метрів.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Володимир путін стане овочем вже в серпні: нумеролог Владислав Грицай позначив дату початку кінця росії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", через росію світ знову опинився під небезпекою: найбільша гонка ядерних озброєнь з часів Холодної війни.

Також "Знай.ua" писав, що Михайло Подоляк розповів, скільки потрібно західної зброї для перемоги ЗСУ.