В останні дні українці трохи стали слухати про малоприємні новини з фронту. Війна з росією вимотала кожного: тих, хто на передовій, і тих, хто в тилу.

Нумеролог Владислав Грицай трохи заспокоїв жителів нашої країни і розповів, що ж очікує на Україну в липні 2022 року. Він також поділився тим, коли буде послаблення загроз для нашої країни.

Владислав Грицай, фото: Знай.uа
Владислав Грицай, фото: Знай.uа

"Червень - це місяць складний і навіть важкий... Якщо порахуємо, то отримаємо число 12 - число жертви. За числовим кодом це буде місяць перезавантаження і періодом, коли в одній точці сходяться минуле, сьогодення і майбутнє. Це має бути переломний період на фронті півдня України. Але ситуація загостриться, буде дуже небезпечно скрізь",- попереджає нумеролог.

Владислав впевнений, що червень потрібно просто пережити і намагатися справлятися зі страхами, конфліктами і ситуаціями, які будуть приходити. Вони будуть пов'язані не тільки з війною. Ті люди, які тривалий час були спокійними, можуть поплисти і не витримати напруги. Червень дуже вплине на психіку тому не варто відмовлятись від допомоги і підтримки.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Маріуполь, фото: скріншот з відео
Маріуполь, фото: скріншот з відео

Але після червня буде липень і це число 13. В цей час незакриті гештальти і конлфікти почнуть приходити в норму. Проблеми, які розкриються в червні отримають позитивну динаміку в липні.

"Будуть важливі битви, міжнародні вливання по зброї і техніці... Буде багато хороших новин. У липні ми отримаємо результат. Серпень - це число 14 і путін повинен піти фізично або стати овочем. Це унеможливить його командування. У серпні ми отримаємо дуже багато хороших новин. В першу чергу, вони будуть пов'язані з розвалом рф, можливо поки неочевидним. Але впаде саме верхівка",- переконаний експерт.

Нагадаємо, що нумеролог Владислав Грицай сказав, коли закінчиться війна - місія України почалася: "Виповнюється пророцтво".

Раніше ми повідомляли, що таролог відповіла, чи віддасть Україна під керівництвом Зеленського якісь території.