Завдяки зусиллям ЗСУ і поставкам західної зброї, російським окупантам в Україні на війні непереливки.

Вони скаржаться на погану броню та загиблих товаришів, а дехто чимчикує прямою дорогою до психоневрологічних диспансерів, полікувати нерви. Про це стало відомо з перехоплених розмов. Цього разу управління розвідки дало можливість українцям послухати частину ниття окупанта, та як він боїться за своє життя.

Обстріляне місто. Фото: скриншот Youtube
Обстріляне місто. Фото: скриншот Youtube

Його дружина або дівчина, яка заледве встигла сказати пару слів, не кличе свого коханого додому, а просто слухає, що він говорить.

А говорить він про те, що у загарбників поступово "їде дах", адже знаходитися під постійними обстрілами, надто важко психологічно, і навіть найстійкіші втрачають мотивацію за деякий час. А що говорити про російських окупантів, у яких і так "дах", м'яко кажучи, не на місці.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

У новому перехопленні телефонної розмови російський окупант скаржиться дружині на втрати. Тільки в їхньому підрозділі "мінус одинадцять". Сам він дивом залишився цілим, оскільки осколки зміг втримати бронежилет.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

У пацанів вже дах їде. Трьох на дурку відправили. Стріляють без кінця. 152-гі, 202-гі. Можна просто збожеволіти. У пацанів вже дах їде. настрашений окупант

Нагадаємо, раніше ми писали, що Михайло Подоляк розповів, скільки потрібно західної зброї для перемоги ЗСУ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські окупанти пропонують працювати жителям захоплених територій за їжу.

Також "Знай.ua" писав, що Віталій Кім розповів, як звільнятимуть Херсонщину