Херсонську область звільнятимуть поступово, щоб не ризикувати людьми, заявив очільник Миколаївської ОВВА Віталій Кім.

Про це Кім розповів у інтерв'ю La Repubblica. Херсонці та мешканці області чекають на звільнення від російської окупації. Голова Миколаївської ВЦА Віталій Кім розповів про плани визволення Херсона.

Віталій Кім. Фото: Facebook
Віталій Кім. Фото: Facebook

За його словами, українська армія не може собі дозволити російську тактику з великими ривками по відкритій місцевості, які ні до чого не ведуть.

Якби ми це зробили, то втратили б багатьох людей. У нас інша концепція війни і життя: росіяни вбивають своїх солдатів, ми намагаємося обмежити втрати. Вони стріляють, ми покладаємося на військову тактику Віталій Кім

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

В інтерв'ю Віталій Кім розповів, що росіяни вбивають своїх солдатів, ми намагаємось обмежити втрати. Вони стріляють — ми покладаємося на військову тактику.

За словами Віталія Кіма, українська армія не може собі дозволити російську тактику з великими ривками відкритою місцевістю, які ні до чого не ведуть.

Також Кім зазначив, що вони байдужі до українського населення. Коли в них закінчуються військові об'єкти, вони стріляють у будинки з мирними мешканцями.

Нагадаємо, раніше ми писали, що бійці ЗСУ успішно вибивають окупантів з Херсонщини, пішли в контрнаступ в декількох напрямках.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на окупованій Херсонщині українських чоловіків можуть кинути проти військових ЗСУ.

Також "Знай.ua" писав, що російські окупанти планували роздати українцям - "наполеонівські" плани курам на сміх.