Стало відомо про те, що Служба безпеки України затримала російського агента, який "здавав" ворожим військам позиції українських військових у Харківській області.

Про це стало відомо завдяки новій публікації і ролику на сторінках відомства в соціальних мережах.

Там був затриманий агент ФСБ, який в передмісті Харкова допомагав російським окупантам. Це місцевий житель, і через Інтернет на нього вийшли ворожі спецслужби.

За завданням свого куратора, той фіксував місця дислокації підрозділів Збройних сил України, а також інших військових формувань на території області. Серед іншого ворога цікавили координати блокпостів і військові укріплення.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

У момент затримання він вирушав виконувати чергове завдання, але, на щастя, не встиг нічого нового доповісти своїм "роботодавцям".

"Слідчі СБУ повідомили йому про підозру за ст.114-2 Кримінального кодексу України (несанкціоноване поширення інформації про розміщення ЗСУ). Тепер зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі" - йдеться в повідомленні під постом.

І так буде з кожним, хто вирішить зрадити свою батьківщину заради невеликої кількості грошей, які їм пообіцяли росіяни. Чомусь вони не враховують той факт, що роблять гірше не тільки своїй країні і співгромадянам, а й самі собі. Як тільки "русский мир" прийде на його землі, життя стане в рази гірше, але, мабуть такі зрадники цього і домагаються.

Нагадаємо, що у Путіна закінчилися високоточні ракети, випускає по Донбасу мотлох часів Холодної війни

Раніше повідомлялося, що перед українцями деокупованими територіями пройдуть Британські роботи: врятують сотні життів

Також, десантники показали, як відправляють ворогів на концерт до Кобзона: техніка з боєзапасом горить-палає