Колишній топменеджер "Газпромбанку" Ігор Волобуєв вступив в легіон" Свобода Росії", який допомагає Україні протистояти російським окупантам. Відео з тренування новобранця опублікували в мережі.

Топові чиновники починають прокидатися і зневажати путінський режим, який відкинув Росію на десятки років назад. Так, колишній топменеджер "Газпромбанку" Ігор Волобуєв покинув Росію і вступив в легіон"Свобода Росії". У Мережі вже з'явилися кадри з його тренування.

Ігор Волобуєв. Фото: скрін youtube
Ігор Волобуєв. Фото: скрін youtube

Ігор Волобуєв зізнався, що задоволений своїм рішенням вступити в легіон, адже тепер зможе боротися з путінським режимом. Він звернувся до співвітчизників і закликав приєднуватися до протистояння, щоб у Росії були шанси на нормальне майбутнє без чинного керівництва.

Ігор Волобуєв. Фото: скрін youtube
Ігор Волобуєв. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Супер, мрії збуваються. Я тепер служу в легіоні "Свобода Росії". Хлопці з Росії, якщо ви ненавидите путінський режим і хочете, щоб Росія стала вільною демократичною країною, приєднуйтесь", - звернувся він до співвітчизників.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, росіяни продовжують нести втрати поблизу Сєвєродонецька, а жителі Херсона і Маріуполя скаржаться на критичну ситуацію: ось він який, "русский мир".

Також наш портал інформував, від бази вагнерівців залишився попіл, ЗСУ підірвали боєприпаси разом з найманцями на Луганщині - уцілів лише один окупант.

Крім того, наш портал повідомляв, бійці ЗСУ розповіли про великий" улов": на фронті ліквідували командира російських окупантів.