В Росії виникла пожежа на території військової частини

Про це повідомляє Telegram-канал "Украина Сейчас: новости, война, Россия".

Пожежа. Фото: скрин відео

За інформацією подія старалася на відстані 50 км від кордону Україні в населеному пункті Клинці, що в Брянській області. Вранці, близько 06:00 було чутно сильний вибух, а потім були ще три, проте вже не такі гучні вибухи, внаслідок чого спалахнула пожежа.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

У соціальних мережах очевидці опублікували відео та фото того, що відбувалось. На знімках видно густий чорний дим, який розійшовся значною територією населеного пункту.

За попередніми даними, вказаними у джерелі, внаслідок пожежі пошкоджено військову техніку, яку ремонтували після її використання на території України.

Станом на 09:00 ранку пожежу ще не ліквідовували, даних про втрати та постраждалих в інформації не уточнюється.

Як повідомляють іноземні ЗМІ, останнім часом на території Росії збільшилась кількість пожеж, а журналісти газети Daily Mail склали карту пожеж та «хлопків» , як вони уточнюють, так в Росії називають вибухи.

Пожежа. Фото: скрин t.me/u_now/52695

Пожежа. Фото: скрин t.me/u_now/52695

Нагадаємо, Макрон після критики з боку світу почав приходити до тями? На українців чекає нова порція зброї.

До слова, Азербайджан, Білорусь, Вірменія: що пишуть про війну в Україні ЗМІ союзників росії.

Раніше ми писали, що Олексій Арестович заговорив про те, хто ще винен у геноциді в передмісті Києва: "Більше 40 учасників".