Незважаючи на важку ситуацію на фронті, бійці ЗСУ продовжують триматися і навіть ліквідовувати командирів російської армії. Так, про черговий великий "улов" українських захисників, розповів офіцер Збройних Сил України Анатолій Штефан в Telegram-каналі.

В Україні вже четвертий місяць триває протистояння російським окупантам, які за кілька днів мріяли захопити Київ. Завдяки професіоналізму та сильному духу бійців ЗСУ, їхні плани з тріском провалилися. Незважаючи на це активні бої тривають і захисники щодня роблять неможливе, щоб наблизити перемогу.

Бійці ЗСУ. Фото: скрін youtube
Бійці ЗСУ. Фото: скрін youtube

Так, стало відомо про нове досягнення бійців ЗСУ. Завдяки професіоналізму їм вдалося ліквідувати командира взводу "2-го армійського корпусу" окупантів з Луганська Ігоря Святця з позивним "Сват".

Скрін telegram
Скрін telegram

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Зрадника наздогнала карма. Слава Нації. Смерть ворогам", – прокоментував Анатолій Штефан.

Варто зазначити, що стараннями бійців ЗСУ ряди російських окупантів помітно порідшали. Втрати "другої армії" світу становлять понад 30 тисяч осіб.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, новий-старий претендент на посаду "українця": олігарх Фрідман хоче втекти з "корабля" під назвою Росія, санкції підтискають.

Також наш портал інформував, маски скинуті, Путін вперше зізнався, для чого почав війну з Україною — вже не прикривається "боротьбою з нацизмом".

Крім того, наш портал повідомляв, від бази вагнерівців залишився попіл, ЗСУ підірвали боєприпаси разом з найманцями на Луганщині - уцілів лише один окупант.