У Росії продовжує провалювати своє "імпортозаміщення", про яке заявили після виходу більшості компаній через вторгнення в Україну. Так, у "великій і непереможній" вирішили створити свою версію мережі ресторанів швидкого харчування Mcdonald's, але вийшло, м'яко кажучи, не дуже. Про це пише telegram-канал "Всевидюче око".

Після повномасштабного вторгнення в Україну Росія почала перетворюватися на країну-ізгоя. Багато країн ввели жорсткі санкції, а знамениті на весь світ компанії відмовилися вести справи з країною-терористом. Серед таких компаній і Mcdonald's.

McDonalds, скріншот: YouTube
McDonalds, скріншот: YouTube

У Росії тут же заявили, що будуть працювати над "імпортозаміщенням" і з легкістю зможуть обійтися без всіх благ цивілізації. Втім, поки виходить так собі. Наприклад, у рф з'явилася Заміна Mcdonald's з приставкою "Z". Як можна здогадатися страви в таких закладах мають дуже "оригінальні" назви.

Z-"Макдоналдс". Фото: скрін соцмережі
Z-"Макдоналдс". Фото: скрін соцмережі

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У меню пропонують поласувати бургерами "Zа наших", "Zа світ", "Zа Крим", "Zа КаVкаZ", "Тополя-М", "Катюша". Любителям гастрономічного екстриму також пропонують піцу"Zа Білорусь".

Також користувачі запропонували додати бургер "Za щоку", який би точно передавав результати "спецоперації" путіна.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, новий-старий претендент на посаду "українця": олігарх Фрідман хоче втекти з "корабля" під назвою Росія, санкції підтискають.

Також наш портал інформував, маски скинуті, путін вперше зізнався, для чого почав війну з Україною — вже не прикривається "боротьбою з нацизмом".

Крім того, наш портал повідомляв, від бази вагнерівців залишився попіл, ЗСУ підірвали боєприпаси разом з найманцями на Луганщині - уцілів лише один окупант.