Збройні Сили України продовжують обстрілювати позиції російських окупантів. Намагаємося їх вигнати з наших земель якомога швидше, і навіть трохи виходить.

У мережі з'явився новий ролик, в якому українські захисники відпрацювали по позиціях ворога. Тепер, від ворожої БМП з окупантами залишилася тільки розбита вщент каска, а також ціла купа металобрухту.

Військовий показав все це на ролику, і навіть трохи коментував те, що відбувається на фронті. Наші військові роблять все можливе для того, щоб принести якнайшвидшу перемогу, а якщо підключиться ще й простий народ, то це можна буде зробити набагато швидше.

Розбитий танк окупантів. Фото: Facebook
Розбитий танк окупантів. Фото: Facebook

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ось так от, "брати" наші. Коли приходите, бачите на що ваша техніка перетворюється-на маленькі маленькі шматочки ось таке залишається від вас" - розповідає військовий.

На величезному полі там лежить розбита техніка, і багато речей, включаючи розбиті каски, які ніби як повинна захищати, розкидані по всій території.

Розбита техніка рф. Фото: скриншот Telegram ДШВ ЗСУ
Розбита техніка рф. Фото: скриншот Telegram ДШВ ЗСУ

Ще раз росіяни переконалися, що з українцями мати справу небезпечно, і за свої землі ми будемо стояти до кінця, чого б це нам не коштувало.

Нагадаємо, що Генеральний штаб Збройних сил України опублікував нові дані про втрати загарбника.

Втрати російських окупантів, з початку повномасштабного вторгнення рф, в Україні досягли вже близько 31,9 тис.осіб, 1409 танків, 212 літаків, 178 вертольотів і сотень одиниць іншої військової техніки. Найбільших втрат за добу вони зазнали саме на Харківському та Бахмутському напрямках. І це в Україну ще не приїхали важке озброєння. Після цього загиблих росіян стане ще більше.

Нагадаємо, що військовий експерт проаналізував стратегію російських окупантів - за яких обставин ракети летять на столицю

Раніше повідомлялося, що понад 90% громадян вірять, що перемога у війні рф проти України буде за нами-опитування

ТАКОЖ, СБУ спіймала керівників політичної партії на здирництві, у скільки оцінили місце нардепа