Радник ОП Михайло Подоляк розповів про нерозуміння Європою поведінки путіна.

У своєму телеграм-каналі він зазначив, що європейські партнери не розуміють, що коли ти пропонуєш "не принижувати z-істот", вони вже ґвалтують твоїх друзів, сусідів за твоєю спиною.

Москва має чітко розуміти червоні лінії, які обстоюють наші західні партнери. Аргументуючи ті чи інші рішення, партнери часто згадують про так зване управління ескалацією. Подоляк

Михайло Подлоляк. Фото: скриншот Youtube
Михайло Подлоляк. Фото: скриншот Youtube

Він пояснює стратегію Європи з тим, якби хтось грав у шахи, а його партнер у покер, саме така ситуація складається у стосунках з рф.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

НА думку радника ОП, такий підхід дає ворогу постійне право ініціативи. Як результат – росіяни постійно мають перевагу. Ми ж маємо стільки зброї, скільки мінімально потрібно, щоб протистояти, але недостатньо для потужного наступу чи перемоги.

Станом на сьогодні рф знову підвищує ставки і Європі слід грати на упередження. Натомість ми бачимо, що російські ЗМІ розповсюджують інформацію щодо анексії Херсонської, Запорізької, Донецької та Луганської областей.

російський президент порівнює себе з Петром І, говорячи про розширення Росії за рахунок земель інших країн. Подоляк

Навіть публічні натяки на анексію мають отримати негайну реакцію. Будь-яка спроба "легалізувати" окуповані території має не просто отримати жорстку санкційну відповідь. Захід повинен окреслити чітку червону лінію, щоб у Кремлі добре розуміли ціну кожного наступного кривавого кроку.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Олексій Арестович знайшов спосіб, як підтримати українську економіку, але доведеться зняти заборони для чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на росії вже погрожують Франції: згадали їм 1914.

Також "Знай.ua" писав, що колаборант і зрадник зі "слуг народу" не ховається, та розхвалює окупантів на Херсонщині.