Колишній "слуга народу" Ковальов відкрито заявив про співпрацю з окупантами, але він даремно сподівається вийти сухим з води.

Колаборант повідомив про зустріч з першим заступником глави адміністрації президента рф Сергієм Кирієнком і запевнив, що Росія "назавжди" в Херсонській області. На своїй сторінці в Facebook Ковальов опублікував відповідний пост.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Проти народного депутата Олексія Ковальова, який зізнався у співпраці з окупантами, порушили кримінальну справу. А депутати від "Слуги народу" хочуть позбавити його мандату. Також там підтвердили, що обліковий запис належить Ковальову.

У ДБР повідомили, що чиновник співпрацював із російськими окупантами і проти нього відкрито кримінальне провадження. У повідомленні сказано:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Підконтрольні йому підприємства постачають харчову продукцію до Автономної Республіки Крим з подальшою реалізацією на території Росії, а також завозять до Херсонської області паливно-мастильні матеріали з окупованого Криму. ДБР

За матеріалами ДБР ще у квітні поточного року генеральний прокурор відкрила кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого частиною четвертою ч. 4 ст. 111-1 Кримінального кодексу України (колабораційна діяльність).

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Нагадаємо, раніше ми писали, що російські окупанти почали погрожувати військовим ЗСУ телефоном, яким повідомленням не можна ніколи вірити

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські окупанти почали проводити фейкові опитування в Херсонській області.

Також "Знай.ua" писав, що в Україні можуть з'явитися системи ПРО "Залізний купол" від Ізраїлю, США не заперечують.