Російські окупанти продовжують пробивати дно не тільки своїми діями, а й висловлюваннями. Захотіли направляти на мінні поля українських полонених.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови загарбника. Опублікували його на офіційній сторінці Служби безпеки України в соціальних мережах.

Справа в тому, що зараз російські окупанти почали обговорювати питання "розмінування" тимчасово окупованого Маріуполя. Однак, обраний спосіб переходить всі межі дозволеного.

У розмові загарбник розповів про "природний" метод, який полягає у використанні українських полонених.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Обговорювався начебто момент: на допомогу вам або місту Маріуполю на розмінування природним шляхом, або на окопи хочуть визначити затриманих з Мелітополя", – говорить своєму колезі співробітник російського ФСБ.

Такий підхід вони вже встигли узгодити з місцевими колаборантами, і зараз вирішуватимуть питання стосовно механізму.

Техніка окупантів, фото: Facebook
Техніка окупантів, фото: Facebook

Такі заяви російських окупантів переходять всі рамки дозволеного, і порушує всі закони Женевської конвенції.

Після цієї розмови весь світ ще раз переконався в тому, що для росіян життя людей стоїть чи не на останньому місці. Неодноразово вони кидали своїх поранених побратимів на поле бою, аби врятувати себе.

Також, вони регулярно обстрілюють українські території, і тим самим руйнують цивільні об'єкти, і вбивають місцеве населення. Але, звичайно ж, офіційні відомства все це заперечують. Їм не можна вірити, жодного слова.

Нагадаємо, що у ЗСУ відповіли на найпоширеніші питання про мобілізацію: чи є привід для переживань

Раніше повідомлялося, що українець у минулому був успішним підприємцем, але тепер сидить на передовій: закупив для побратимів потужні Всюдиходи

Також, герої не носять маски: боєць ЗСУ ризикнув життям, щоб вивести з-під посиленого обстрілу десять поранених товаришів