Досить дивні речі відбуваються навколо затонулого крейсера "Москва". Минуло вже практично два місяці, а родичі загиблих так і не знають всієї правди.

Цього разу мати моряка-строковика з крейсера розповіла про спілкування з чиновниками Міністерства оборони, загибель сина, а також про своє ставлення до війни в Україні.

Її син числиться в списках "зниклих безвісти", але вона абсолютно не вірить в це, і вимагає від військового керівництва правду.

"Я не вірю жодному єдиному слову. Ні єдиному, нікому взагалі абсолютно. Хоч в якому ранзі знаходиться людина, яка розмовляє - це суцільна брехня" - каже вбита горем жінка.

Ольга згадує, що жили спокійно до 24 лютого, але потім їх влада вирішила оголосити якусь «спецоперацію». Спочатку вона навіть зраділа, і почала пишатися своєю країною, адже по телевізору сказали, що це круто. Потім вже почало приходити усвідомлення.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Зараз вона не знає як ставитися, адже люди і діти гинуть як з одного боку, так і з іншого.

"Я не розумію для чого, для чого це все потрібно було" - продовжує розповідь мати загиблого військового.

Крейсер "Москва", фото: вільне джерело
Крейсер "Москва", фото: вільне джерело

Тепер почався легкий шантаж, і посвідчення або військові квитки почали видавати тільки тим, хто підписав заяву про визнання свого сина або чоловіка померлим в результаті катастрофи. Влада хоче якнайшвидше вирішити це питання, щоб народ не збунтувався.

Також, вони стверджують, що продовжують шукати тіла, але, за 2 місяці не було знайдено жодного фрагмента тіла, а це викликає підозру.

Крейсер "Москва" (Фото:REUTERS/Yoruk Isik)
Крейсер "Москва" (Фото:REUTERS/Yoruk Isik)

Матері продовжують говорити, що син не брав участі у війні, але, тим не менш, все ж загинув.

"Там основна маса були строковики, трохи контрактників, ну і офіцерський склад. Вони мовчать, звичайно, нічого не говорять " - підсумувала вона.

Точна кількість загиблих невідома досі.

Нагадаємо, що 15-річний українець врятував Київ від окупації, навів артилерію ЗСУ на колону російських загарбників

Раніше повідомлялося, що дружина порадила чоловікові-окупанту покалічити себе на війні: інакше додому живим не повернеться

Також, російські окупанти хитрим способом дізнаються адресу у жителів Авдіївки, і направляють туди артилерію